Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szappanöntés, testápoló, bőrradír, arckrém készítés házilag, minden hozzávalóval az alapanyagoktól, a kiegészítőkön át a tárolókig

Széles választékban találhatók olyan termékek, melyek segítségével saját kozmetikumokat és szépségápolási termékeket készíthetünk otthon. Az alapanyagok között megtalálhatóak például agyagok, növényi olajok, illóolajok, viaszok, természetes színezékek, konzerválószerek. A kategóriában olyan alapanyagok is megtalálhatóak, melyek speciális problémákra kínálnak megoldást, például bőrregeneráló, hidratáló vagy anti-aging hatásúak. Fedezze fel az egészséges és természetes kozmetikumok készítésének lehetőségeit a kozmetikai alapanyagok széles választékával!

Kozmetikai összetevők Kozmetikai összetevők
Kozmetikai összetevők - Ha igazán biztosra szeretnél menni, kozmetikai termékeidet saját magad állítsd elő. Ezáltal 100%-os bizonyosággal tudhatod, hogy ápolód mit tartalmaz és az alapanyagok honnan származnak. Ehhez nyújtunk segítséget gondosan összeválogatott kozmetikai összetevőinkkel. Tégy egy próbát DIY kozmetikum készítésben!
Szappankészítéshez Szappankészítéshez
Szappankészítéshez - Szappankészítéshez szükséges alapanyagok és eszközök.
Növényi olajok & vajak, virágvizek Növényi olajok & vajak, virágvizek
Növényi olajok & vajak, virágvizek - Növényi olajok & vajak, virágvizek az otthoni, saját kozmetikumok készítéséhez.
Illóolajok Illóolajok
Illóolajok - 100%-os tisztaságú, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó illóolajok, melyek széles körűen alkalmazhatók kozmetikumok készítésénél, illetve otthonunkban önmagukban. 
Eszközök Eszközök
Eszközök - A kategóriában olyan eszközöket találsz, amelyek segítségedre lehetnek a saját kozmetikumod elkészítésénél, mérésnél, adagolásnál, keverésnél, hőmérséklet és pH érték meghatározásánál.
Kozmetikai tárolók Kozmetikai tárolók
Kozmetikai tárolók - Kozmetikai tárolók az otthoni, saját kozmetikumok tárolásához.