Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szappanöntés, testápoló, bőrradír, arckrém készítés házilag, minden hozzávalóval az alapanyagoktól, a kiegészítőkön át a tárolókig

Szappanöntés, testápoló, bőrradír, arckrém készítés házilag, minden hozzávalóval az alapanyagoktól, a kiegészítőkön át a tárolókig
Szappankészítéshez Szappankészítéshez
Szappankészítéshez - Szappankészítéshez szükséges alapanyagok és eszközök.
Növényi olajok & vajak, virágvizek Növényi olajok & vajak, virágvizek
Növényi olajok & vajak, virágvizek - Növényi olajok & vajak, virágvizek az otthoni, saját kozmetikumok készítéséhez.
Kozmetikai összetevők Kozmetikai összetevők
Kozmetikai összetevők - Ha igazán biztosra szeretnél menni, kozmetikai termékeidet saját magad állítsd elő. Ezáltal 100%-os bizonyosággal tudhatod, hogy ápolód mit tartalmaz és az alapanyagok honnan származnak. Ehhez nyújtunk segítséget gondosan összeválogatott kozmetikai összetevőinkkel. Tégy egy próbát DIY kozmetikum készítésben!
Eszközök Eszközök
Eszközök - A kategóriában olyan eszközöket találsz, amelyek segítségedre lehetnek a saját kozmetikumod elkészítésénél, mérésnél, adagolásnál, keverésnél, hőmérséklet és pH érték meghatározásánál.
Kozmetikai tárolók Kozmetikai tárolók
Kozmetikai tárolók - Kozmetikai tárolók az otthoni, saját kozmetikumok tárolásához.
DIY KENCE CSOMAGOK DIY KENCE CSOMAGOK
DIY KENCE CSOMAGOK - Egy csomagba összeválogattunk mindent, amire szükséged lesz a kence készítéshez. Receptet is mellékelünk hozzá, így igazán könnyű dolgod lesz, ha szappant, fürdőgolyót, arckrémet, testápolót készítenél.